AVC – ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL!

 3 Accidentul vascular cerebral reprezinta o problema majora medicala si sociala. Acesta constitue a doua cauza de deces, iar un procent de 25% dintre suprevietuitori raman cu dizabilitati fizice si mentale importante avand nevoie de asistenta pentru traiul de zi cu zi.  In Romania exista un numar de aproximativ 800 000 de pacienti suferind de boli vasculare cerebrale, numarul este in continua crestere datorita aparitiei de noi cazuri.

  Accidentul vascular cerebral reprezinta intreruperea fluxului sangvin catre o portiune a creierului.

Accidentele vasculare cerebrale se clasifica astfel:

– ischemic ( blocarea fluxului )1

                     .trombotic

                     .embolic

– hemoragic ( ruperea unui vas )

                      .subarahnoidian

                      .intraparenchimaros

In functie de evolutie se clasifica astfel:

– accident ischemic tranzitor

– accident ischemic constituit

infatctul malign al arterei silviene

 2 Cauze ce duc la aparitia accidentului vascular cerebral: ateroscleroza (rigidizarea peretilor arterelor, colesterolul crescut, diabetul zaharat, fibrilatie atriala, aritmii cardiace (ritmuri cardiace neregulate ), infarctul miocardic, chiar si hipotensiunea poate sa cauzeze un AVC.

Simptomatologia difera in functie de sediul leziunii. Principalele manifestari sunt: cefalee, alterarea starii de constienta, hemipareza/plegie, hipotonie musculara, tulburari de vedere si vorbire, tulburari de echilibru.tulburari de comportament si personalitate.

  Cateva recomandari: renuntarea la fumat si alcool, consumul de alimente cu continut scazut de coleaterol si sare. Se recomanda o dieta bogata in legume, fructe si cereale integrale.

    Vestea imbucuratoare este ca exista tratamente naturiste oferite de firma CaliVita International. Va recomand urmatoarele produse:

– Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu) faciliteaza o buna oxigenare a 7sangelui si implicit o irigare adecvata a arterelor cerebrale, coronare (muschiului inimii) si periferice, prin intermediul nutrientilor specifici din compozitia sa: ginkgo biloba, coenzima Q10 etc.

5– Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu) este un bun adjuvant in dizolvarea si eliminarea fragmentelor de cholesterol de pe vase.

6– Mega B Complex (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; prin vitaminele din complexul B se realizeaza o buna troficitate a sistemului nervos central si periferic, estompand simptomele neplacute ale afectarii filetelor nervoase).

– Triple Potency Lecithin  (1-1-1 inainte de masa; 3 luni 4continuu; combate deteriorarea memoriei ce se instaleaza dupa un accident vascular ca urmare a insuficientei de oxigenare in anumite zone ale creierului).

Aceste produse sunt oferite de firma CaliVita International din SUA si nu au efecte secundare.

Consumati produsele CaliVita fara nici o frica pentru ca sunt naturiste 100% si nu au efect secundar.

 Pentru comenzi sunati la telefon: 0743013820 sau e-mail dumitru.elena25@yahoo.com

Pentru sanatatea ta,

Elena

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s