PUTEREA GANDULUI

2S-a intamplat vreodata sa te gandesti la o persoana si imediat sa sune telefonul, iar la celalalt capat al firului sa fie tocmai persoana la care te gandeai? Sigur ca da asta inseamna puterea gandului sau legea rezonantei.

Azi am ales sa vorbesc despre PUTEREA GANDULUI

,, Orice persoana proiecteaza in jurul ei un anumit tip de vibratie. 1Exista persoane a carei companie este o autentica placere. Par sa aiba o anumita prana, sau energie vitala, care o impartasesc tuturor. Exista de asemenea negativii si deprimatii, care ne dau impresia ca absorb prana celorlalte persoane din preajma lor. Motivul acestui fapt este ca exista o anumita putere pe care o contine gandul si care e foarte subtila, dar foarte puternica. Noi toti, constient sau inconstient, transmitem si receptionam ganduri. Acest fapt explica cum unii indivizi pot sa aiba experiente parapsihologice intamplatoare. Sunt unii care le numesc coincidente, dar nu sunt.3 Abilitatea de a comunica si a primi ganduri este in mod special dezvoltata la anumite persoane, dotate cu o mare intuitie.

Orice gand are greutate, forma, marime, culoare calitate si putere. Un meditator experimentat poate vedea toate aceste aspecte in mod direct cu ajutorul ochiului sau interior. De exemplu, un gand spiritual are culoarea galbena, in timp ce un gand incarcat de manie si ura are culoarea rosie inchis. 4Gandul este un obiect. In acelas mod in care se poate darui unui prieten un mar si apoi i se poate lua, tot asa e posibil sa ii ofarim cuiva un gand puternic si apoi sa i-l retragem.

Binele si Raul, prietenul si dusmanul nu sunt decat creatii ale mintii. Fiecare om creaza, cu propria lui imaginatie, o lume de virtute si de vicii, de placere si de durere. Aceste calitati nu provin de la obiectele insele, ci apartin strict atitudinii mentale interne.5Ceea ce pentru unii constituie o bucurie, pentru altu e o nefericire. Gandurile unui om ii controleaza acestuia viata, ii modeleaza caracteru, ii deformeaza destinul si pot afecta si persoanele din jur. Cand a fost bine priceput potentialul cuprins intr-un gand, va incepe o noua era de inflorire spirituala atat pentru individ cat si pentru intreaga umanitate.”6

Fragment din – DESCOPERIREA SI DISCIPLINAREA FORTEI MENTALE

SWAMI VISHNU DEVANDA

Ma puteti contacta la  telefon: 0743013820 sau e-mail dumitru.elena25@yahoo.com

Un gand bun pentru voi,

Elena

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s