SEZONUL RECE SI IMUNITATEA


    Sistemul imunitar reprezinta un factor esential in pastrarea sanatatii si numai echilibru si stabilitatea lui ne poate asigura o viata linistita si fericita.
 Toamna se apropie de sfarsit, iarna vine cu bolile specifice sezonului rece provocate de virusi si acestia de sezon.

 Exista situatii cand sistemul imunitar este depasit, este slabit si are nevoie de ajutor pentru a face fata agentilor patogeni. In special in perioadele reci, in care factorii externi sunt determinanti pentru starea de sanatate a organismului, imunitatea organismului trebuie protejata intens.

Ce-a mai frecventa boala de iarna este gripa care fie tratata, fie netratata dureaza la fel de mult si poate crea mari probleme de sanatate.
 Gripa este boala care se poate lua din orice loc, fie in urma contactului direct cu persoane deja infectate, fie prin simpla atingere a unui obiect gata contaminat ( clanta usii, jucarii, tacamuri, prosoape, contact cu banii… etc. )
sau prin inhalarea aerului intr-un spatiu viciat.

 Singura cale de a ne feri de aceasta boala dar si de altele similare este prin intarirea sistemului imunitar, prin respectarea unor conditii elementare ( alimentatie sanatoasa, somn eficient, viata activa si sport), si combatere prin mijloace naturale.

Atunci cand sistemul imunitar functioneaza normal, organismul se poate autoapara impotriva bacteriilor si virusurilor.

Vestea imbucuratoare este ca exista tratamente naturiste oferite de firma CaliVita International. Va recomand urmatoarele produse:

    ImmunAid
 Are actiune antioxidanta, accelereaza inmultirea limfocitelor ( globule albe care au rol in formarea anticorpilor ) si creste activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste ,, intrusii ” din organism si de a-i anhila. Au efect si asupra celulelor proprii bolnave sau degenerate.
 Pe langa faptul ca sprijina functionarea sanatoasa a sistemului imunitar participa si la diviziunea celulara normala, ajutandu-ne sa ne mentinem rezistenta la boli.

 Acest produs contine Gheara matei care este o planta cunoscuta de mii de ani, ale carei efecte si substante active au fost identificate de stiinta moderna, care o considera  unul dintre fortifiantii cei mai eficienti ai sistemului imunitar.

    VirAgo

Este un supliment alimentar care stimuleaza sistemul imunitar si contine substante active ce protejaza organismul uman impotriva bacteriilor si virusilor. Virago contine extracte din urmatoarele plante: frunze de maslin, radacina de echinacea, gheara matei, zinc si lizina.


    C300 Plus

 Efectele vitaminei C sunt bine cunoscute tuturor. Datorita efectelor sale antioxidante, joaca un rol important in functionarea sistemului imunitar, ajutand organismul sa se protejeze impotriva bacteriilor si virusilor.
   
        Aceste produse sunt distribuite de CaliVita International din SUA si nu au efecte secundare.

 Pentru comenzi sunati la telefon: 0743013820 sau e-mail dumitru.elena25@yahoo.com

 Pentru sanatatea ta,

Elena

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s