Disfunctii sexuale SUBIECT TABU ?

      Există lucruri pe care femeile si barbatii pur şi simplu nu le pot discuta. Oricât încerca, efectiv nu reuşesc să gaseasca cuvintele potrivite, şi să-si exprime of-ul.
       Foarte multi oameni prezinta o oarecare reticenta in a discuta despre disfunctiile sexuale, acesta fiind un subiect delicat atat pentru barbati cat si pentru femei. Din fericire majoritatea cazurilor de disfunctii sexuale sunt tratabile si se pot vindeca, asa ca este foarte important sa inveti sa discuti despre problemele tale.

    Cauzele pot fi multiple, si de naturi variate. Pot fi rezultatul unor probleme fizice sau psihice.

Cauze fizice: boli fizice si/sau medicale pot cauza probleme de natura sexuala. Aceste boli pot fi diabet, boli de inima, probleme neurologice, dezechilibru hormonal, abuz de medicamente.
     Cauze psihologice: acestea includ stresul provocat de slujba, anxietatea, grija fata de performanta sexuala, probleme in relatie sau in mariaj, sentimente de vina, sau efectele unei traume sexuale din trecut.

     In general aceste afectiuni se refera la incapacitatea mentinerii unei erectii ferme potrivite pentru un act sexual, erectia slaba facand parte din categoria disfunctiilor erectile. Erectia slaba este foarte intalnita la barbati si de obicei este asociata cu varsta inaintata.   Asta nu inseamna ca toti barbatii cu aceste probleme vor experimenta disfunctii sexuale asemenea erectiilor slabe. Apetit sexual scazut reprezinta un alt simptom aparut  ca urmare a cauzelor mai sus enuntate.

Din fericire majoritatea cazurilor de disfunctii sexuale sunt tratabile si se pot vindeca, asa ca este foarte important sa inveti sa discuti despre problemele tale.  Ceea ce trebuie inteles este ca aceste probleme sunt cauze de aparitie ale disfunctiilor sexuale si ca exista metode de tratare a acestora cu produse naturiste CaliVita ce vor fi prezentate in contiuare.

Vital Man (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, creste tonusul sistemului imunitar si rezistenta organismului, imbunatatind astfel vitalitatea fizica, psihica si sexuala la barbat).

Vital Woman (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; echilibreaza sistemul hormonal si imunitar crescand vitalitatea si tonusul organismului feminin).

Intimoments (1-0-1; 3 luni continuu; confera elasticitate si fermitate vaginului, creste fluxul sanguin local si provoaca placere si dorinta prin actiune directa asupra nervilor si muschilor) 

Rhodiolin (2-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere)

Consumati produsele CaliVita fara nici o frica pentru ca sunt naturiste 100% si nu au efect secundar.

 Pentru comenzi sunati la telefon: 0743013820 sau e-mail dumitru.elena25@yahoo.com

Pentru sanatatea ta,

Elena

 

Reclame

Un gând despre „Disfunctii sexuale SUBIECT TABU ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s